MŻ01 |
Badanie ryby handlowej przeznaczonej do celów spożywczych
(badanie anat-pat. , parazytologiczne, bakteriologiczne)
|
woreczek/pojemnik sterylny |
4-10 dni |
MŻ02 |
Badanie paszy (4 rodzaje bakterii) |
woreczek/pojemnik sterylny |
10 dni |
MŻ03 |
Ogólna liczba drobnoustrojów w temperaturze 30oC
|
woreczek/pojemnik sterylny |
10 dni |
MŻ04 |
Ogólna liczba drożdży i pleśni
|
woreczek/pojemnik sterylny |
10 dni |
MŻ05 |
Bacilus cereus
|
woreczek/pojemnik sterylny |
10 dni |
MŻ06 |
Bakterie z grupy coli
|
woreczek/pojemnik sterylny |
10 dni |
MŻ07 |
Campylobacter
|
woreczek/pojemnik sterylny |
10 dni |
MŻ08 |
Enterobacteriaceae
|
woreczek/pojemnik sterylny |
10 dni |
MŻ09 |
Escherichia coli
|
woreczek/pojemnik sterylny |
10 dni |
MŻ10 |
Listeria monocytogenes
|
woreczek/pojemnik sterylny |
10 dni |
MŻ11 |
Salmonella
|
woreczek/pojemnik sterylny |
10 dni |
MŻ12 |
Staphylococcus aureus
|
woreczek/pojemnik sterylny |
10 dni |
MŻ13 |
Yersinia enterocolitica
|
woreczek/pojemnik sterylny |
10 dni |